Stämningsfulla skräckfilmer du måste se med din partner

Publicerat:

/

Kategori: Film & Bio, Tips & Trix

Det är något otroligt mysigt och intimt med att titta på en skräckfilm tillsammans med din partner. Att hålla varandra i handen, luta sig mot varandra för att trösta eller bara ha den fysiska kontakten kan göra upplevelsen så mycket mer intensiv.

Här listar vi några av våra favoriter när det kommer till stämningsfulla skräckfilmer som är perfekta för en mysig kväll med din älskade partner.

Babadook (2014)

Den här australiensiska filmen handlar om en änkemamma och hennes son som terroriseras av ett monster som knackar på deras dörr en natt. Det är en otroligt spänningsfylld film med några riktigt hjärtskärande ögonblick.

Det är inte ovanligt att denna film brukar finnas att se på många av de kända streamingtjänsterna. Ta en titt själv!

The Conjuring (2013)

Denna film är baserad på en sann historia vilket bara gör allting ännu mer läskigt. The Conjuring handlar om ett gift par som arbetar som paranormala utredare och demonologer. När de går med på att hjälpa familjen Perron med deras hemsökta hus bryter helvetet lös.

Den här filmen har redan gett upphov till flera uppföljare, men vi tycker fortfarande att den är den bästa av dem alla!

De oskyldiga (1961)

Denna klassiska skräckfilm är ett utmärkt val om du vill ha något mer tamt, men ändå kusligt och stämningsfullt. Historien kretsar kring två guvernanter från den viktorianska eran som börjar höra röster och se konstiga saker i huset de arbetar i.

Vi vet att äldre filmer inte har lika bra effekter som de nyare filmerna, men vi är ganska säkra på att ni kommer gilla denna film ändå.

The Shining (1980)

The Shining är en av de mest ikoniska skräckfilmerna genom tiderna och handlar om en familj som flyttar in på ett övergivet hotell för att ta hand om det under vintern. Men saker och ting går snabbt utför för stackars Jack Torrance.

Den här filmen är definitivt inget för den känsliga tittare och kommer garanterat att hålla dig på tårna hela filmen.

Om
Pocketförlaget

Vi skriver kvalitativa och intressanta artiklar i ett enkelt format. Vår ambition är att det ska finnas något på den här webbplatsen som intresserar alla - oavsett vad man tycker är kul att läsa om.