De 4 bästa streamingtjänsterna 2022

Publicerat:

/

Kategori: Film & Bio, Webben

Det är ingen hemlighet att streamingtjänster är en av de mest populära plattformarna när det gäller underhållning. Du kan se filmer, serier och dokumentärer när du vill och var du än befinner dig så länge du har en stabil internetuppkoppling.

Det finns idag många olika streamingtjänster, men vilken är den bästa? I den här texten kommer vi att lyfta fram våra fyra personliga favorit streamingtjänster år 2022.

Netflix

Netflix är en av de streamingtjänster som har funnits längst. Företaget grundades redan år 2002, men till en början som ett dvd-uthyrningsföretag. Idag är de dock en av de mest populära streamingtjänster för filmer och serier i hela världen.

På Netflix kan du hittar ett stort bibliotek med filmer och serier, varav en del bara kan ses på Netflix. Förutom det innehåll som tillhandahålls av Netflix själva finns det otaliga filmer från andra produktionsbolag tillgängliga.

Disney Plus

När när det gäller Disney är det många som tänker på klassiska barnfilmer som Lejonkungen och Skönheten och odjuret. Förutom dessa klassiker har Disney också producerat ett antal mer moderna animerade filmer som Frozen och Dumma mig också.

Numera kan du se alla dessa klassiker på en och samma streamingtjänst. Utöver dessa Disneyfilmer kan man även se på allt från Star Wars och Indiana Jones till Marvel och mycket mer.

Amazon Prime

Om du letar efter en streamingtjänst med mycket innehållning är Amazon Prime definitivt värt att testa. På Amazon Prime kan du titta på både filmer och serier, inklusive exklusivt innehåll som bara kan ses på Amazon Prime.

Förutom att se på filmer och serier kan du som Amazon Prime-medlem omvandla ditt medlemskap, så att du kan få gratis frakt om du köper någon från Amazons enormt stora e-handel.

HBO Max

Efter att i flera år ha varit en mindre streamingtjänst har HBO Max gjort en rejäl entré på marknaden.

Företaget bakom HBO Max är WarnerMedia och du kan se många populära serier och filmer från detta produktionsbolag på HBO Max. Bland dessa finns alla Harry Potter-filmer, Friends och mycket mer.

Om
Pocketförlaget

Vi skriver kvalitativa och intressanta artiklar i ett enkelt format. Vår ambition är att det ska finnas något på den här webbplatsen som intresserar alla - oavsett vad man tycker är kul att läsa om.