Vårens filmer 2022 (några att se fram emot)

Publicerat:

/

Kategori: Film & Bio

Ett nytt år innebär alltid en ny start och vad är bättre än att börja ladda upp inför några av de bra filmer som kommer ha premiär under 2022?

Här på Pocketförlaget kan vi inte vänta på att se vårens filmer som planeras att släppas. Från hjärtevärmande berättelser till actionfilmer, kommer det finns något för alla under den här våren. Så utan vidare är här de filmer som vi ser mest fram emot i vår!

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (maj)

Efter händelserna i Avengers: Infinity War och Endgame, samt Spider Man No Way Home är Stephen Strange tillbaka i ett nytt äventyr.

I den här filmen får han samarbeta med Scarlet Witch och utforska andra dimensioner tack vare händelserna som utspelade sig i den senaste Spider Man filmen.

Marvel brukar vara väldigt hemlighetsfulla gällande deras uppkommande filmer, så vi vet inte mycket mer om denna film. Men med det kreativa teamet bakom filmen är det här definitivt något att hålla utkik efter!

The Batman (mars)

Vi är tillbaka i Gotham med en ny och mörkare Batman. I den här filmen kommer den ikoniska brottsbekämparen att spelas av Robert Pattinson, och filmen förväntas utspela sig i en mörk noir-miljö.

Ryktena säger att detta inte är den typiska superhjältefilmen; den ska tydligen handlar mer om Batman som löser brott än om att bekämpa skurkar som Joker eller Harley Quinn. Filmen släpps i mars och kommer definitivt att bli en av vårens höjdpunkter!

Jackass Forever (februari)

Jackass-gänget är tillbaka och den här gången kommer de precis som förr utsätta sig för en hel rad olika sjuka och farliga stunt!

Den här filmen kommer garanterat att vara full av skratt och bus, och är perfekt för alla som vill börja eller avsluta våren på ett bra sätt.

Kom dock inte proppmätt till biografen. Jackass filmerna tenderar ibland att vara riktigt sjuka, och om du är en person som lätt blir äcklad kan du ha ett problem.

Om
Pocketförlaget

Vi skriver kvalitativa och intressanta artiklar i ett enkelt format. Vår ambition är att det ska finnas något på den här webbplatsen som intresserar alla - oavsett vad man tycker är kul att läsa om.