Tv-spel som vi tycker skulle kunna bli tv-serier eller filmer

Publicerat:

/

Kategori: Film & Bio, Gaming

Hur skulle det vara om några av våra favoritvideospel gjordes till tv-serier eller filmer? Det är definitivt något att tänka på, och i den här texten kommer vi att lyfta fram några spel som vi tror skulle göra bra adaptioner på bioduken.

Några av spelen på vår lista har redan gjorts om till filmer, men vi tror att de skulle kunna vidareutvecklas som tv-serier. Så utan vidare, låt oss sätta igång!

World of Warcraft

Detta är förmodligen det mest uppenbara valet för en tv-serie eller film, eftersom den redan har gjorts till en film.

Men vi tror att World of Warcraft med rätt utveckling och uppmärksamhet på detaljer skulle kunna bli en helt fantastisk tv-serie. Handlingen kretsar kring olika raser som konkurrerar om kontrollen över världen Azeroth, och det finns så många olika handlingslinjer som skulle kunna utforskas i en tv-serie.

Assassin’s Creed

Videospelsserien Assassin’s Creed är redan filmisk till sin natur, så det skulle vara helt logiskt att utveckla den till en tv-serie.

Faktum är att det redan finns en filmatisering av detta tv-spel som finns att se på Netflix, men vi tror att en tv-serie skulle passa ännu bättre.

The Elder Scrolls

Detta är en annan videospelsserie som skulle göra sig utmärkt som TV-program eller film. Det är redan ett av de mest populära videospelsserierna i historien, med över 16 stycken antal spel.

En filmatisering av The Elder Scrolls skulle kunna handla så många olika saker. Denna värld är så himla stor att det finns så många olika handlingar som man skulle kunna göra film av.

Grand Theft Auto

Vi tror att en Grand Theft Auto film skulle kunna vara riktigt intressant, särskilt om man skulle kunna återskapa något av de kända GTA spelen helt av och göra det till en film.

Dessa spel handlar om brottslighet och gäng, vilket skulle ge en spännande och actionfylld film eller tv-serie. Spelet är också fullt av populära karaktärer och spelens kreativa format ger många möjligheter till att göra en intressant och rolig filmatisering.

Om
Pocketförlaget

Vi skriver kvalitativa och intressanta artiklar i ett enkelt format. Vår ambition är att det ska finnas något på den här webbplatsen som intresserar alla - oavsett vad man tycker är kul att läsa om.